NederlandsEspañolEnglishDeutschFrançais

ACTIVITEITEN

Wij bieden onze gasten de volgende activiteiten aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken:

Golf

Met meer dan vijftig golfbanen is Andalusië het Europees paradijs voor golfsprlers. Het hele jaar door kan er gespeeld worden. De goede kwaliteit van de golfbanen lokt dan ook spelers uit de hele wereld en dit niet alleen tijdens grote toernooien!

Golf

Golfterreinen het dichts bij Cortijo Piltraque gelegen en voldoen aan de beste normen zijn:

 • Malaga, parador Malaga Golf Club
 • Malaga, Guadalhorce Club de Golf
 • Velez Malaga, Baviera Golf
 • Antequera, Golf Antequera (voor de gevorderde speler)
 • Benalmadena, Golf Torrequebrada
 • Alhourin, Alhourin Golf en Lauro Golf

Wij bieden transport van en naar ieder golfterrein. Eveneens verhuren wij golfclubs, Gallaway 22, voor deze uitstekende clubs vragen wij 15€ per dag.

Kookworkshop

Tijdens jullie verblijf in Cortijo Piltraque kunnen jullie meegenieten van een kookworkshop.

Cooking workshop

Door de jarenlange ervaring die Hubert heeft, zowel in de hotelschool van Hasselt alsook als eigenaar van Restaurant Feestzaal t Krekelhof, kunnen jullie genieten van een professionele begeleiding. Tevens gebruiken wij in Cortijo Piltraque de nieuwste kooktechnieken o.a; het leren koken met een röner, green eg,… U hoeft geen chef te zijn om voor deze workshop te kiezen. Onder begeleiding van Hubert worden de taken toegelicht en vervolgens toegewezen.

Wanneer jullie kiezen voor een kookworkshop volgen jullie het hele proces:

 • In de voormiddag bezoeken wij de mooie versmarkt van Malaga, of gaan we langs bij de plaatselijke boeren voor onze ingrediënten.
 • Later op de dag kunnen we overgaan tot actie en worden de handen uit de mouwen gestoken in de open keuken.
 • Tijdens de arbeid degusteren wij een lekker glaasje cava,…
 • Wanneer alles klaar is, de tafels mooi gedekt zijn, kunnen we genieten van een zalige diner.

Prijs per persoon 25€, diner inclusief 65€.

Motorreizen door Spanje

Spanje is een motorland bij uitstek. Zo wordt er steeds meer motor gereden door de Spanjaarden. De populariteit van het motorrijden in Spanje is eenvoudig te verklaren. Zowel het klimaat, de omgeving als het wegennet maken het zeer aantrekkelijk om allerlei verschillende tourtochten op de motor te maken in Spanje.

Biking

Cortijo Piltraque biedt jullie de mogelijkheid om tijdens jullie verblijf deze mooie streek per moto te verkennen.
Wij verhuren 2 motoren, BMW 650 GS.

Gelieve bij reservatie te vermelden indien jullie gebruik willen maken van deze extra activiteit.

Prijzen:

 • Halve dag
  75 € – 4 u vrij te kiezen
 • Hele dag
  120 € – 10 u vrij te kiezen
 • Weekend
  240 € – vrijdag 18u tot zondag 20u

Algemene voorwaarden Bovag Gemotoriseerde tweewielerbedrijven.

Fietsen

Niets voor niets komt de Ronde van Spanje ieder jaar door Andalusië. Het binnenland biedt tochten langs pittoreske dorpjes en adembenemende zichten. Wij beschikken over verschillende tochten die voldoen voor zowel amateurfietsers als voor gevorderden.

Cycling

De heuvelachtige wegen, stijle klimmingen geven een uitdaging voor iedere wielerliefhebber. Het natuurpark Montes De Malaga biedt dan weer een grote uitdaging voor de mountenbikers onder ons.

Welness

Gezond en vitaal zijn is de basis voor een vreugdevol en mooi leven. Het basisidee en de ziel van “Welness” bieden precies datgene dat ieder van ons nodig heeft: het gevoel dat ontstaat wanneer geest, lichaam en ziel één harmonie vormen.

Welness

Met veel liefde en energie werden er unieke behandelingen samengesteld die u ter plekke bij Cortijo Piltraque kunt genieten.

Spaans leren

Wanneer jullie verblijven in Cortijo Piltraque bestaat er de mogelijkheid om op een interessante manier een cursus Spaans op maat te krijgen.

Learning Spanish

Dit kan dank zij een goede samenwerking met het talencentrum Axalingua. Axalingua cursussen zijn zodanig ontworpen dat je Spaans leren als een lonende activiteit zal ervaren terwijl je ook een goede tijd zal hebben. Omdat je maar een ding boven alles wilt: Spaans spreken.

Wij hebben voor jullie de volgende cursussen uitgewerkt:

 • Intensieve Cursus Spaans
  Onze intensieve cursussen worden twee uur per dag gegeven, van maandag tot en met vrijdag, waarin je je cursus Spaans deel maakt van een ontspannende vakantie. Met twee uur per dag kun je een scala van aanvullende activiteiten organiseren in de natuur, het bezoeken van steden of gewoon genieten van je verblijf in Cortijo Piltraque en het klimaat van Colmenar.
 • Familie en Vrienden cursus
  De Intensieve cursus Spaans Family and Friends laat je je eigen groep samenstellen waarbij je profiteert van aanzienlijke kortingen. Als je Cortijo Piltraque bezoekt met je familie of met een groep vrienden die allemaal een soortgelijk niveau Spaans kennen, dan is dit de beste optie om Spaans te leren in Andalusië.
 • Cursus Conversatie
  Gericht op het voeren van gesprekken, je kunnen behelpen in de Spaanse taal.

Axalingua biedt je de mogelijkheid om je cursus Spaans in Cortijo Piltraque te doen, individueel of voor twee.

Kies de dagen en tijd uit voor je les, terwijl je kunt genieten van je vakantie en verblijf in Cortijo Piltraque.

Daarnaast kun je tevens kiezen uit privé-lessen met specifieke themas zoals: handel, Spaanse literatuur, Spaanse geschiedenis, Spaanse kunst, actualiteiten, … etc.

 

Maak een reservatie

Stuur ons een bericht met uw gewenste aankomstdatum en het aantal nachten dat u wilt boeken, en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons rechtstreeks

Anejo 3 Piltraque, AC29
29170 Colmenar, Malaga, Spain
Tel: +32 486 55 90 04