Onze prijzen

Geldig over het ganse jaar, per kamer per nacht

Alles kamers beschikken over een eigen badkamer, houten vloer, vi-springbedden, airconditioning, open haard en zijn afgewerkt met kwalitatieve duurzame producten.

Prijs per kamer per nacht

Ontbijt inbegrepen

Geldig over het ganse jaar, onderhevig aan verandering

KLEINE KAMER


€ 130

Gasten: 1

Badkamer(s): 1

Keuken: niet aanwezig

GROTE KAMER


€ 150

Gasten: 2

Badkamer(s): 1

Keuken: niet aanwezig

FAMILIEKAMER


€ 230

Gasten: 4

Badkamer(s): 2

Keuken: aanwezig

Ontbijt is inbegrepen voor 2 personen, ontbijt aan 20 € per extra persoon op de kamer

TESTIMONIALS

Wat onze gasten zeggen:

Wederom hebben we genoten van deze fantastische plek. een rustige omgeving en hele fijne sfeer. De kamers zijn super, aan alles is gedacht. Van het schitterende uitzicht krijg je nooit genoeg. En dat alles onder het genot van het beste eten en de lekkerste wijnen. De liefde van gastheer Hubert en zijn hond Ghita maken het af. Een fantastische plek voor ons hele gezin. Ook onze drie jongens vonden het wederom geweldig! Dank Hubert en Ghita, tot heel gauw!

Wat hebben we genoten van een prachtige locatie met overweldigend uitzicht. Heel bijzonder. De sfeer is super, het eten heerlijk en prachtige kamers. Een plek waar je je direct thuis voelt en nooit meer weg wilt. De hele familie heeft genoten. Huber en Ghita dank je wel, tot snel!

Fantastisch verblijf op deze toplocatie. Zaaaaalige geslapen dankzij de uitzonderlijk heerlijke beden. Een absolute aanrader om ’s avonds te blijven eten. Uitzonderlijk goede chef. Ook het ontbijt is top met elke ochtend een verse smoothie, eitjes, lokale kazen en vlees.

Er staan twee BMW 650cc mottos’ om heerlijk door de bergen te rijden. Indien je geen motto rijbewijs hebt, is het aan te raden elders een auto te huren.