Contacteer ons

Voor al uw vragen en reservaties

Vul onderstaande velden in

en stuur ons uw bericht:

Adres

Telefoon: +32 486 55 90 04 

Algemene vragen: info@cortijo-piltraque.com

Om ons te bereiken gelieve onderstaande kaart en adres gegevens te consulteren.

Anejo 3 Piltraque, AC29, 29170 Colmenar, Malaga, Spain – Cortijo Piltraque situeert zich vlak bij het witte dorpje Colmenar.

TESTIMONIALS

Wat onze gasten zeggen:

Wederom hebben we genoten van deze fantastische plek. een rustige omgeving en hele fijne sfeer. De kamers zijn super, aan alles is gedacht. Van het schitterende uitzicht krijg je nooit genoeg. En dat alles onder het genot van het beste eten en de lekkerste wijnen. De liefde van gastheer Hubert en zijn hond Ghita maken het af. Een fantastische plek voor ons hele gezin. Ook onze drie jongens vonden het wederom geweldig! Dank Hubert en Ghita, tot heel gauw!

Wat hebben we genoten van een prachtige locatie met overweldigend uitzicht. Heel bijzonder. De sfeer is super, het eten heerlijk en prachtige kamers. Een plek waar je je direct thuis voelt en nooit meer weg wilt. De hele familie heeft genoten. Huber en Ghita dank je wel, tot snel!

Fantastisch verblijf op deze toplocatie. Zaaaaalige geslapen dankzij de uitzonderlijk heerlijke beden. Een absolute aanrader om ’s avonds te blijven eten. Uitzonderlijk goede chef. Ook het ontbijt is top met elke ochtend een verse smoothie, eitjes, lokale kazen en vlees.

Er staan twee BMW 650cc mottos’ om heerlijk door de bergen te rijden. Indien je geen motto rijbewijs hebt, is het aan te raden elders een auto te huren.