Ons Verhaal

 

Luxury B&B Boutique

An en Hans hebben jarenlang samengewerkt in het Ziekenhuis Oost-Limburg. An was er operatie verpleegkundige en Hans was gespecialiseerd in bovenbuikchirurgie.

Sinds 2018 hebben ze de handen in elkaar geslagen om een bloeiende bariatriepraktijk uit de grond te stampen. De harmonieuze samenwerking in de praktijk heeft geresulteerd in een exponentiële groei.

Tijdens deze praktijkvoering werd An gevraagd om de organisatorische taak voor de opstart van een operatiekamer in een gerenommeerde oogkliniek op zich te nemen, terwijl Hans werd aangezocht om zijn expertise in de robotische bariatrische heelkunde (vermageringsoperaties) aan te wenden om tientallen chirurgen in Europa op te leiden.

Hoewel we veel voldoening uit deze activiteiten haalden en het intensief samenwerken alleen maar succesvol was, vonden we toch dat we een totaal nieuwe uitdaging aankonden. We besloten om het roer volledig om te gooien en in 2023 te starten met de Luxury B&B Boutique Cortijo Piltraque, die we hebben leren kennen na er zelf meerdere keren als gast te hebben verbleven.

De rustige locatie, het prachtige pand en de formule lieten een diepe indruk op ons achter. Hans heeft van jongs af aan ervaring in de horeca en is een gediplomeerd kok, terwijl An haar organisatorische talenten, inrichtingsvaardigheden en contact met mensen ruimschoots heeft bewezen. Een betere tandem is er niet.

Daarom durfden we het samen aan toen het pand te koop werd aangeboden om België achter ons te laten en onze droom in het zonnige zuiden met onze viervoeters na te jagen. Omdat het zorgende in onze genen zit, willen we onze gasten niet alleen een toplocatie, mooi ingerichte kamers, fine dining en een persoonlijke totaalbeleving bieden, maar ook de nodige praktische informatie en voorzieningen om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit zijn onze belangrijkste medewerkers, Radja en Tina

Maak kennis met onze onmisbare viervoeters, Tina, de kleine Chihuahua en Radja een Vizsla, de energieke en gracieuze metgezel. Deze dynamische duo’s spelen een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van onze gewaardeerde gasten.

Tina, met haar schattige uitstraling en levendige persoonlijkheid, is altijd het middelpunt van de belangstelling. Ondanks haar kleine gestalte is ze een grote persoonlijkheid. Tina is onze vrolijke gastvrouw die alle gasten hartelijk begroet bij aankomst. Haar enthousiaste geblaf en kwispelende staart zorgen ervoor dat gasten zich meteen thuis voelen. Tina is vooral dol op kinderen en geniet ervan om met hen te spelen en te knuffelen. Haar speelse karakter en vriendelijke aard maken haar tot een favoriet onder onze jongste gasten.

Radja, een Vizsla, is een waakzame en alerte metgezel. Met zijn atletische bouw en scherpe zintuigen fungeert hij als een natuurlijk alarmsysteem voor onze accommodatie. Hij is altijd op zijn hoede en mist geen enkel detail. Gasten kunnen gerust zijn, wetende dat ze veilig zijn onder zijn waakzame oog. Maar laat zijn stoere uitstraling je niet voor de gek houden, want Radja is net zo kindvriendelijk als Tina. Hij is geduldig en speels met kinderen en zal altijd hun beste vriend zijn tijdens hun verblijf.

Ze zijn beide niet alleen harige medewerkers, maar ook geliefde familieleden. Ze maken deel uit van ons team en brengen vreugde en levendigheid in onze B&B. Gasten kunnen rekenen op hun vriendelijke gezelschap en genieten van hun aanwezigheid tijdens hun verblijf. Of je nu behoefte hebt aan een knuffel na een lange dag of gewoon wilt genieten van hun speelse streken, Tina en Radja staan altijd klaar om je te verwelkomen.

Dus kom langs en maak kennis met Tina, de kleine Chihuahua, en Radja, de gracieuze metgezel in onze B&B in Malaga. Ze wachten vol enthousiasme om je veilig te verwelkomen en je een onvergetelijk verblijf te bezorgen