Algemene Voorwaarden

Reserveringen

Je kunt een e-mail sturen naar contact@cortijo-piltraque.com. Bellen naar +32 467 05 09 56. WhatsApp +32 467 05 09 56. Via Instagram @cortijo_piltraque2.0.

Reserveren is alleen mogelijk na persoonlijk contact via bovenstaande wegen. U ontvangt per e-mail een reserveringsbevestiging. De boeking is slechts definitief na storting van een bepaald bedrag op rekeningnummer: IBAN ES11 21030220 0600 3000 7683. BIC UCJAES2M. Met vermelding van uw naam en reserveringsdata. Het bedrag zal ongeveer de helft van de kostprijs van uw verblijf zijn. De reservering is pas definitief na het betalen van dit voorschot. Bij de reservering dient de gast de namen van alle gasten door te geven en eventuele bijzonderheden, zoals allergieën of dieetwensen.

Betalingen:

De betaling van uw verblijf gebeurt bij uw vertrek met een online overschrijving, contant geld of per factuur die u meekrijgt. Kredietkaartbetalingen zijn niet mogelijk. U kunt ook vooraf betalen indien u dit wenst. Dit is mogelijk per overschrijving. We kunnen een vrij accurate schatting van uw kosten geven. Mocht er een overschot zijn, dan wordt dit uiteraard direct teruggestort.

Annuleringen en wijzigingen:

Elke kamer kan tot 2 maanden voor uw verblijf kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt het voorschot niet meer terugbetaald. Bij wijzigingen worden geen kosten in rekening gebracht.

Aankomst en vertrek:

We zijn uiterst flexibel wat het aankomst- en vertrektijdstip betreft, rekening houdend met de beschikbaarheid van de kamer. We ontvangen graag uw vluchtgegevens om uw ontvangst zo aangenaam mogelijk te maken. We bieden u graag een drankje en rondleiding op ons domein aan, alsook de formule. Bij een late uitcheck kan een vergoeding in rekening gebracht worden. Het is raadzaam dit van tevoren te bespreken.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:

De Luxe B&B Boutique is niet verantwoordelijk voor schade aan eigendommen van gasten en/of persoonlijk letsel of ziekte tijdens hun verblijf. Gasten dienen zich te houden aan de huisregels, waaronder een rookverbod en respectvol gedrag ten opzichte van andere gasten. De B&B behoudt zich het recht voor om gasten te vragen het pand te verlaten zonder restitutie van kosten bij ernstige overtreding van de huisregels.

Privacybeleid:

Persoonlijke gegevens van gasten worden alleen gebruikt voor de reservering en annuleringen van de B&B en worden niet verstrekt aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming van de gast.